کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

درگیری خونبار ۲ همسایه بر سر ریختن زباله

درگیری خونبار ۲ همسایه بر سر ریختن زباله دعوای دو همسایه بر سر موضوع عجیب و پیش پا افتاده رخ داد؛ مردی مقابل خانه همسایه اش زباله می‌ریخت و همین موجب شد تا درگیری با مرگ یکی از آنها پایان یابد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 25
کد خبر: ۲۵۱۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز شنبه دوم مرداد ماه به بازپرس جنایی تهران خبر رسید که مردی ۷۰ ساله در یکی از بیمارستان‌های پایتخت فوت شده است. او یک ماه قبل در درگیری مجروح شده و در بیمارستان تحت درمان قرار داشت، اما به رغم تلاش پزشکان جانش را از دست داد. بررسی‌ها حکایت ازاین داشت که این مرد ۷۰ ساله ساکن یکی از خیابان‌های شمال تهران بوده است.

او با یکی از همسایه‌های خود که مردی جوان بوده بر سر ریختن زباله درگیر شده بود. ظاهرا مرد جوان زباله‌ها را مقابل در خانه همسایه خود می‌ریخت و متوفی نسبت به این موضوع، بار‌ها اعتراض کرده بود.

او می‌گفت که ریختن زباله موجب می‌شود تا هم شکل ساختمان و پیاده رو، بهم بریزد و هم بوی بدی در ساختمان بپچید. دعوای آنها ادامه داشت تا اینکه روز حادثه بار دیگر مرد جوان، کیسه‌های زباله را مقابل در خانه همسایه اش ریخت. آن روز درگیری میان آنها شکل گرفت و مرد جوان با مشت و لگد با جان همسایه اش افتاد و او را به شدت زخمی کرد.

مرد مجروح شده برای درمان به بیمارستان انتقال یافت، اما حالا که جانش را از دست داده، بازپرس جنایی دستور بازداشت همسایه قربانی و انجام تحقیقات از وی را صادر کرده است. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار